Zakelijke markt

Jij hebt direct contact met je relaties om je doelen te financieren. Van overleg over een aanvraag tot rapportage over een lopende financiering. Een inzichtelijke workflow zorgt dat niets vergeten wordt.

CRM.
CRM.
CRM.
CRM.
CRM.
CRM.

Alleskunner in jouw vakgebied

Het CRM van Nexios biedt ondersteuning voor de volledige workflow van lead tot en met donatiefactuur. Alle lopende aanvragen en overeenkomsten staan centraal. Genereer een brief of verstuur een e-mail direct vanuit de relatie.

  • Volledige workflow van lead tot en met donatiefactuur
  • Zelf brieven genereren op basis van Word sjablonen
  • Verstuur direct een opgemaakte e-mail vanuit de relatie
  • Verrijk alle zakelijke gegevens met de KVK-koppeling
  • Inzicht in alle lopende aanvragen en overeenkomsten

Wat klanten zeggen


Wij zijn al 5 jaar erg tevreden over de samenwerking met Nexios. Nexios is zeer betrokken bij onze organisatie en staat altijd klaar om mee te denken over innovaties. Vanuit degelijke analyses worden meerdere oplossingsrichtingen aangedragen, zodat wij een weloverwogen keuze kunnen maken.

Nexios is een betrouwbare, vernieuwende leverancier die goede en passende service levert. Door de toegankelijkheid van de online module hebben we ieder moment inzicht in de data van onze donateurs en kunnen we marketing daarop toepassen.

Nexios heeft veel kennis van de business en vertalen onze wensen in de juiste functionaliteiten. Het ontwikkel- en testtraject is van hoge kwaliteit en ze reageren snel en adequaat op ad-hoc meldingen.

Wij zijn zeer content met de samenwerking met Nexios: altijd heel goed bereikbaar, schakelen snel en prettig en bieden pro-actief de juiste oplossing aan.