Zakelijke markt

Jij hebt direct contact met je relaties om je doelen te financieren. Van overleg over een aanvraag tot rapportage over een lopende financiering. Een inzichtelijke workflow zorgt dat niets vergeten wordt.

CRM.
CRM.
CRM.
CRM.
CRM.
CRM.

Alleskunner in jouw vakgebied

Het CRM van Nexios biedt ondersteuning voor de volledige workflow van lead tot en met donatiefactuur. Alle lopende aanvragen en overeenkomsten staan centraal. Genereer een brief of verstuur een e-mail direct vanuit de relatie.

  • Volledige workflow van lead tot en met donatiefactuur
  • Zelf brieven genereren op basis van Word sjablonen
  • Verstuur direct een opgemaakte e-mail vanuit de relatie
  • Verrijk alle zakelijke gegevens met de KVK-koppeling
  • Inzicht in alle lopende aanvragen en overeenkomsten

Wat klanten zeggen


Wij hebben nu meer inzicht in onze fondsenwervende activiteiten en relaties, waardoor we beter kunnen inspelen op kansen en de samenwerking met andere teams gemakkelijker wordt.

Nexios is een betrouwbare, vernieuwende leverancier die goede en passende service levert. Door de toegankelijkheid van de online module hebben we ieder moment inzicht in de data van onze donateurs en kunnen we marketing daarop toepassen.

Wij zijn al 5 jaar erg tevreden over de samenwerking met Nexios. Nexios is zeer betrokken bij onze organisatie en staat altijd klaar om mee te denken over innovaties. Vanuit degelijke analyses worden meerdere oplossingsrichtingen aangedragen, zodat wij een weloverwogen keuze kunnen maken.