Particuliere donateurs

Jij bent dagelijks bezig met het verbeteren van je donor journeys. Van welkomsttraject voor nieuwe donateurs tot behoud en win-back.
En je gebruikt het inzicht uit je data om activiteiten en campagnes bij te sturen.

CRM.
CRM.
CRM.
CRM.
CRM.
CRM.

Alleskunner in jouw vakgebied

Het CRM van Nexios biedt inzicht in je donateurs. Gebruik het inzicht om de juiste doelgroep te selecteren voor een direct mail of telemarketing campagne. Of stuur direct vanuit je CRM-software een gepersonaliseerde e-mail.

  • 360-graden klantbeeld van je leads en donateurs
  • Zelf selecties maken voor direct mails of telemarketing
  • Automatisch response bestanden verwerken
  • Gepersonaliseerde e-mails opmaken en direct verzenden
  • Inzicht in het resultaat van al je campagnes

Wat klanten zeggen


Wij zijn al 5 jaar erg tevreden over de samenwerking met Nexios. Nexios is zeer betrokken bij onze organisatie en staat altijd klaar om mee te denken over innovaties. Vanuit degelijke analyses worden meerdere oplossingsrichtingen aangedragen, zodat wij een weloverwogen keuze kunnen maken.

Nexios is een betrouwbare, vernieuwende leverancier die goede en passende service levert. Door de toegankelijkheid van de online module hebben we ieder moment inzicht in de data van onze donateurs en kunnen we marketing daarop toepassen.

Nexios heeft veel kennis van de business en vertalen onze wensen in de juiste functionaliteiten. Het ontwikkel- en testtraject is van hoge kwaliteit en ze reageren snel en adequaat op ad-hoc meldingen.