Online fondsenwerving

Jij wilt precies weten waar je conversie vandaan komt. En wilt zelf de inhoud van je online formulieren en e-mails aanpassen zonder risico te lopen. Zo kun je met iedere aanpassing blijven testen om iedere dag je conversie te verhogen.

CRM.
CRM.
CRM.
CRM.
CRM.
CRM.

Alleskunner in jouw vakgebied

Het CRM van Nexios geeft jou alle hulpmiddelen om je online formulieren en e-mails te maken. Maak verschillende varianten om verbeteringen te testen. En gebruik het real-time inzicht in conversie tijdens je test om te blijven bijsturen voor het beste resultaat.

  • Zelf online lead- en donatieformulieren volledig aanpassen
  • Gepersonaliseerde e-mails opmaken en direct verzenden
  • Maak varianten voor A/B-testen van formulieren en e-mails
  • Online leads, donaties en machtigingen real-time verwerkt
  • Inzicht in bron en conversie van online leads en donateurs

Wat klanten zeggen


Wij zijn zeer content met de samenwerking met Nexios: altijd heel goed bereikbaar, schakelen snel en prettig en bieden pro-actief de juiste oplossing aan.

Wij zijn al 5 jaar erg tevreden over de samenwerking met Nexios. Nexios is zeer betrokken bij onze organisatie en staat altijd klaar om mee te denken over innovaties. Vanuit degelijke analyses worden meerdere oplossingsrichtingen aangedragen, zodat wij een weloverwogen keuze kunnen maken.

Nexios is een betrouwbare, vernieuwende leverancier die goede en passende service levert. Door de toegankelijkheid van de online module hebben we ieder moment inzicht in de data van onze donateurs en kunnen we marketing daarop toepassen.

Nexios heeft veel kennis van de business en vertalen onze wensen in de juiste functionaliteiten. Het ontwikkel- en testtraject is van hoge kwaliteit en ze reageren snel en adequaat op ad-hoc meldingen.