Een gedreven club

We zijn Nexios. We geloven in wereldverbeteraars. In de strijders tegen armoede, rampen, ziekten en ongelijkheid. Kortom, we geloven in de missie van goede doelen. Het is ònze missie om de processen bij goede doelen efficiënter te maken door de inzet van CRM software. Zo kunnen goede doelen meer geld overhouden voor hun missie en dragen wij bij aan een betere wereld.

Hoe het allemaal begon

We kunnen natuurlijk vertellen dat het allemaal begon met een paar schetsen op een bierviltje. Of een groepje nerds die met elkaar een aha-moment hadden. Of met de ondernemer die na zijn reizen rondom de aardbol besloot bij te dragen aan een betere wereld. Voer voor bestsellers, maar niet ons verhaal. Tenminste, niet helemaal.

Anders dan anderen

Ons idee om dé CRM sofware voor goede doelen te ontwikkelen, ontstond niet in de kroeg, maar in een restaurant met een fles goede wijn. Oud-collega’s, met elk hun eigen expertise en grote plannen om die kennis en ervaring in te zetten voor goede doelen. Zodat zij hun werk nog beter kunnen inrichten. Onze ambitie om excellent werk te leveren en onze sterke betrokkenheid bij de sector, zouden ons net even anders maken dan anderen. Dat was ons plan en dat is nog steeds onze drive.

Vakidioten

Inmiddels zijn we uitgegroeid naar een kantoor met een tiental vakidioten, pietjes-precies en grootdenkers. We vinden de verbinding met elkaar in de passie voor ons werk en onze blik op de wereld. Verbinding komt ook terug in onze naam: Nexios, gebaseerd op Nexus, verbinding in het Latijn. De verbinding tussen de idealen en processen van onze klanten en de CRM software van Nexios.

Persoonlijk en transparant