Fase 1

Architectuur

Heldere doelstellingen met een duidelijke scope zorgen voor de beste resultaten

Wij bespreken met u de doelstellingen van uw organisatie. Samen bepalen wij niet alleen wat het eindresultaat moet zijn, maar vooral ook in welke context deze gerealiseerd moet worden. Hierbij praten wij over uw strategie, uw bedrijfsvoering en het applicatielandschap binnen uw organisatie. Wij eindigen met heldere doelstellingen en een duidelijke scope.

fase 2

Analyse

Uitwerking van processen, informatie en storyboards helpen bij de nodige afstemming.

Wij willen graag zorgen dat het eindresultaat naadloos aansluit bij uw wensen en verwachtingen. Wij combineren de meer theoretische beschrijving van processen en informatie met praktische storyboards waarin het eindresultaat getoond wordt. Zo willen we duidelijk afstemmen wat wij gezamenlijk gaan realiseren.

fase 3

Ontwikkeling

Iteratieve werkwijze borgt maximale transparantie en betrokkenheid tijdens de ontwikkeling

Als het glashelder is wat wij gezamenlijk gaan realiseren, start de ontwikkeling van de oplossing. Hierbij hanteren wij een iteratieve werkwijze waarbij wij u in staat stellen om het ontwikkelteam te sturen. U kunt zelf kiezen of u dagelijks of wekelijks wilt bijsturen. Wij verwachten van u in ieder geval minimaal wekelijkse betrokkenheid om ons gezamenlijke succes te borgen.

fase 4

Adoptie

Tevreden gebruikers zorgen dat uw investering haar rendement gaat opleveren

Wij willen graag samen met u zorgen dat het in gebruik nemen van uw nieuwe oplossing vlekkeloos verloopt. Wij helpen graag bij de ontwikkeling van de nodige communicatiemiddelen en bekijken met u de ontwikkelingen in het gebruik. Samen bekijken we waar wij onze tijd en energie op richten om het gebruik van de oplossing zo snel mogelijk te laten toenemen.

Beheer

Doorontwikkeling op de juiste gebieden zorgt voor een opwaartse spiraal rond de oplossing

Uiteraard zorgen wij dat de oplossing vlekkeloos blijft draaien en altijd beschikbaar is voor gebruik. Daarnaast kijken wij graag met u hoe wij de oplossing nog succesvoller maken. Bijvoorbeeld aan de hand van analyses van het dagelijkse gebruik of simpelweg de toevoeging van nieuwe functionaliteit.

scroll down button